Bericht versturen
Thuis ProductenDe Workshop van de staalstructuur

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

Certificaat
CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. certificaten
CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
KAFA is een professionele staalfabricator, kon de kwaliteit Aus-norm aanpassen. De goede dienst.

—— Jonathon Dunlop

Het de ingenieursteam van KAFA is zeer groot. Het economische ontwerp en het rendabele plan helpen ons sparen veel geld. Dank u KAFA-team!

—— Stephane

Wij werkten met KAFA meer dan 4 jaar samen, Goede hoge prijs, - de kwaliteit, en het belangrijkst is de op tijd levertijd. Vooral de winkeltekeningen die de dienst opstellen, kunnen zij Chinees materiaal in plaats van Australisch materiaal behoorlijk gebruiken.

—— James

Ik ben online Chatten Nu

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen
Prefabricated Steel Structure Building High Strength Rigid Portal Frame Workshop Manufacturer
Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

Grote Afbeelding :  Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shandong, China
Merknaam: KAFA
Certificering: ISO9001:2015 , ISO14001:2015
Modelnummer: Kafa-2022038
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 Sqm
Prijs: USD50~90/sqm
Verpakking Details: In naakt of ingepakt op staalpallet en geladen in 40 ' HQ/OT
Levertijd: 6 weken na de goedkeuring van de winkeltekening
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 15000 sqm /month

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

beschrijving
Materiaal: Q355B, Q235B Lassentype: ZAAG, MIG
Stralen: Sa2.5 voor primair kader, St2.0 voor vastbindende leden Oppervlaktebescherming: Heet ondergedompeld gegalvaniseerd, verf
Ontwerpsoftware: PKPM, Tekla, CAD Kwaliteitssysteem: ISO9001: 2015
Hoog licht:

De geprefabriceerde Workshop van het Staal Stijve Poortkader

,

Sa2.5 Stijve Poortkaderworkshop

,

Q235b de Geprefabriceerde Workshop van de Staalstructuur

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 0

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen

Het structurele staal wordt wijd gebruikt op het staal de bouwgebied met het voordeel van korte bouwperiode en lagere totale die kosten met traditionele burgerlijke bouwmethode wordt vergeleken. De vervaardiging van de staalstructuur is een veelzijdig proces dat gespecialiseerde kennis, vaardigheden, en eigen middelen om vereist met succes te voltooien. Om structureel staalstralen, componenten, of materiaal te creëren, volgt een goede metaalfabricator een specifiek proces:

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 1

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 2

Stap 1: Ideatie

Het ideatiestadium kan zo creatief of zo standaard zijn zoals de cliëntwensen. Of u componenten voor platforms of ongecompliceerde gekooide ladders nodig hebt, kunnen wij uw nauwkeurige behoeften aanhangen.

Stap 2: Blauwdruk/Tekeningsverwezenlijking

Tijdens ideatie, zullen wij aan u luisteren en zullen blauwdrukken gebruikend gespecialiseerde technieksoftware opstellen. U kunt komen voorbereidingen getroffen met uw eigen blauwdrukken of tekeningen voor dit stadium. Herzie onze blauwdrukken om correcte vereisten, codenaleving, en specificaties te verifiëren.

Stap 3: Zet Blauwdrukken in Winkeltekeningen om

Wij zullen projectblauwdrukken in winkeltekeningen voor de vervaardiging omzetten. De de winkeltekeningen en plannen zullen de logistiek van uw project, zoals uiterste termijnen en begroting aanhangen. De winkeltekeningen zijn wat de fabrikant gebruikt om de blauwdrukken aan bloei te brengen.

Stap 4: Besnoeiing en Boorstaalstralen

Wij zullen speciale hulpmiddelen, zoals zagen, scharen, lasers, stempels, inkepingen, en plasma hebben om de staalstralen volgens projectblauwdrukken te snijden en te boren. Bij KAFA, gebruiken wij geavanceerde materiaal en faciliteiten aan het proces de staalcomponenten. Dit geavanceerde materiaal veroorzaakt de resultaten van betere kwaliteit, sneller.

Stap 5: Stuk Ets

Wij zullen elk stuk met een unieke artikelnummer en plaatplaats etsen. Dit maakt definitieve assemblage snel, gemakkelijk, en nauwkeurig over plaats, eliminerend dure mengeling-UPS en projectvertragingen.

Stap 6: Componentenassemblage

Eindig eens snijdend en vormt de componenten van uw project, zullen wij zullen de stukken lassen en assembleren. In dit stadium, zal het vervaardigingsteam om controleren ervoor te zorgen alle stukken assembleren en correct ordespecificaties aanpassen.

Stap 7: De Machinatie van het douanedeel

Als u om eender welke vervaardiging van het douanemetaal verzoekt, zullen wij douanedelen in dit stadium creëren. De douanedelen zijn ideaal wanneer u componenten nodig hebt om een specifiek structuur of een product te passen. U kunt de machinatie van het douanedeel nodig hebben als de norm eruit ziet of de grootte niet juist voor uw project, of in functie of esthetica is.

Stap 8: Volledige Assemblage

Wij zullen een volledige assemblage van uw project voltooien, indien mogelijk. In sommige gevallen, kan de gedeeltelijke assemblage inschrijven. De volledige assemblage verzekert alle delen van de orde aanwezig en goed werkend zijn. De veranderingen in dit stadium zijn zeldzaam en doen zich slechts voor als er een fout in een vorige stap is geweest.

Stap 9: Verschepende Voorbereiding

Na een succesvolle volledige assemblage, zal het team het project demonteren en zal componenten om of voorbereiden te eindigen of directe verzending. Wij zouden dit snel en efficiënt moeten doen, op een bepaalde manier inpakkend de componenten die projectbouw bij de plaats gemakkelijk maakt.

Stap 10: Component het Eindigen

Als u om speciale verf verzoekt, poederlaag, zandstralen, of een andere afwerking, zullen wij deze laatste toepassen. De industriële assemblage vereist vaak een bepaalde afwerking om corrision te verhinderen. Bij KAFA, wij van de verfruimte en scherp-rand poedercoater hebben om de baan gedaan te krijgen.

Stap 11: Projectschepen aan Plaats

Op dit punt, is uw project volledig! Wij zullen uw eerder overeengekomen het verschepen regeling volgen, rechtstreeks verzendend uw voltooide, gedemonteerde componenten naar uw plaatsplaats. Wij zullen verstrekken het volgen de details om uw project te verzekeren op tijd aankomt.

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 3

Wij vervaardigen soorten die de sectionele componenten maar beperkte niet van staalstructuren, omvatten:

Gelast h-sectiestaal

Pijpkolom

VAKJE sectiestaal

Staal gewapend beton kolom

Roosterkolom

Pijpbundel

H straalbundel

Brug

Speciaal Gevormd staallid

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 4 Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 5

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 6 Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 7

Bij KAFA, geloven wij dat de kwaliteit van ons werk een het bepalen eigenschap van onze diensten is. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van uitzonderlijke kwaliteitsproducten en de dienst die van onze toewijding aan voortreffelijkheid in alle stadia van een projectlevenscyclus weerspiegelend is. Wij stellen uitgebreide kwaliteitscontrolemaatregelen op om de kwaliteit van begin tot eind te beschermen. Dit omvat de inspecties van alle materialen voorafgaand aan, en na vervaardiging.

KAFA heeft hoogst vervaardiging en lassendeskundigen opgeleid en ervaren, en wegens dit, kunnen wij een grote verscheidenheid van de vervaardigingsdiensten met inbegrip van een verscheidenheid van die staalsecties leveren, wordt ontworpen om aan uw specifieke projectvereisten te voldoen.

De vervaardigingsprocedure volgt typisch de onderstaande stappen:

  • Metend, snijdend en lassend het staal

  • Het plaatsen van de gaten en cleats in de correcte positie

  • Verpakking en zorgvuldig het laden in de juiste opeenvolging

  • Verzending aan plaats en indien nodig het oprichten.

Ons het werkgebrek:

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 8

Onze fabrieksmening:

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 9

Technisch team:

Door jaren van accumulatie en deploitation, hebben wij een volledige reeks van de bouw van systeemoplossing gevormd. Begaafde de techniekpersoneel heeft van KAFA het uitzonderlijk een stevige reputatie verdiend. Zij zijn allen gekwalificeerde ingenieurs, met structurele deskundigheid en uitgebreide ontwerpervaring. Onze ontwerpingenieurs, deskundig met geavanceerde CAD en TEKLA-software, zullen u van betrouwbaarste en economische de bouw structuur voorzien. De ontwerpoverwegingen kunnen dergelijke factoren omvatten zoals seismische, wind en grond dragende ladingen met betrekking tot ondersteunende structuren en stichtingen. In andere toepassingen: de corrosietoelagen, soortelijk gewicht, slosh effect en materiaal de ladingen kunnen moeten worden gericht. Wat ook uw zorgen zijn, zullen wij en ontwerp aan uw specifieke vereisten en milieu's analyseren.

Wij geloven de technologie een verschil maakt. Door het 3D detailleren te gebruiken, Materieel Vereiste Planningssoftware en CNC verwerkingsmateriaal, kunnen wij nauwkeurige tekeningen produceren snel, aankoopmateriaal efficiënt en uw baan precies verwerken.

Een combinatie van binnenshuis, de binnenlandse en buitenlandse middelen, de technieken en de technologieën worden gebruikt om het ontwerp aan vereisten van onze cliënten te voldoen. Met ons ervaren en goed uitgerust het schatten en projectontwerpteam zorgen wij ervoor dat om het even wat mogelijk is.

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 10 Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 11

Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 12 Geprefabriceerde Staalstructuur die de Stijve Poortfabrikant Met hoge weerstand van de Kaderworkshop bouwen 13

Contactgegevens
Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd.

Contactpersoon: Alice Lee

Tel.: 0086 13969825647

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)