Bericht versturen
Thuis

Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Vervaardigingsco. van Qingdaokafa, Ltd is een professioneel bedrijf van de staalstructuur dat u kon verstrekken one-stop oplossing van de projecten van de staalstructuur. Wij specialiseren ons in Ontwerp, Vervaardiging, Levering en Installatie van het gebouw van de staalstructuur. De vloerruimte is 23,000㎡, en het workshopgebied is 12,000㎡. Wij bezitten de de lichte/zware h-staalproductielijn, VAKJE productielijn, C/Z-purlinproductielijn en diverse soorten het profileren van staalplaatmachines. Onze producten zijn uitgevoerd naar Australië, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en Afrika. Wij zijn trots van het helpen van onze klanten om hun droom aan werkelijkheid te bouwen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. werd in 2001 opgericht en is al meer dan 20 jaar bezig met het vervaardigen van staalconstructies, werkplaatsen, magazijnen en andere staalfabrieken.Tegenwoordig., KaFa is zeer ervaren en professioneel in het ontwerp, de fabricage en de installatie van staalconstructies.

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : KAFA

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 12000000-15000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 70% - 80%

Skilled workers: 37

Senior engineer: 3

Engineer: 8

Project manager: 6

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Certificaten CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Certificaten CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Certificaten CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Certificaten