Bericht versturen
Thuis

Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. certificaten
CHINA Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
KAFA is een professionele staalfabricator, kon de kwaliteit Aus-norm aanpassen. De goede dienst.

—— Jonathon Dunlop

Het de ingenieursteam van KAFA is zeer groot. Het economische ontwerp en het rendabele plan helpen ons sparen veel geld. Dank u KAFA-team!

—— Stephane

Wij werkten met KAFA meer dan 4 jaar samen, Goede hoge prijs, - de kwaliteit, en het belangrijkst is de op tijd levertijd. Vooral de winkeltekeningen die de dienst opstellen, kunnen zij Chinees materiaal in plaats van Australisch materiaal behoorlijk gebruiken.

—— James

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van de Qingdaokafa Vervaardiging, Ltd is een professioneel bedrijf van de staalstructuur dat u kon verstrekken one-stop oplossing van de projecten van de staalstructuur. KAFA is gespecialiseerd in Ontwerp, Vervaardiging, Levering en Installatie van het gebouw van de staalstructuur.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 0 


  De vloerruimte is 23,000㎡, en het workshopgebied is 12,000㎡. Wij bezitten de de lichte/zware h-staalproductielijn, VAKJE productielijn, C/Z-purlinproductielijn en diverse soorten het profileren van staalplaatmachines.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

 • OEM / ODM

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Door jaren van accumulatie en deploitation, hebben wij een volledige reeks van de bouw van systeemoplossing gevormd. Begaafde de techniekpersoneel heeft van KAFA het uitzonderlijk een stevige reputatie verdiend. Zij zijn allen gekwalificeerde ingenieurs, met structurele deskundigheid en uitgebreide ontwerpervaring. Onze ontwerpingenieurs, deskundig met geavanceerde CAD en TEKLA-software, zullen u van betrouwbaarste en economische de bouw structuur voorzien. De ontwerpoverwegingen kunnen dergelijke factoren omvatten zoals seismische, wind en grond dragende ladingen met betrekking tot ondersteunende structuren en stichtingen. In andere toepassingen: de corrosietoelagen, soortelijk gewicht, slosh effect en materiaal de ladingen kunnen moeten worden gericht. Wat ook uw zorgen zijn, zullen wij en ontwerp aan uw specifieke vereisten en milieu's analyseren.

   

  Wij geloven de technologie een verschil maakt. Door het 3D detailleren te gebruiken, Materieel Vereiste Planningssoftware en CNC verwerkingsmateriaal, kunnen wij nauwkeurige tekeningen produceren snel, aankoopmateriaal efficiënt en uw baan precies verwerken.

   

  Een combinatie van binnenshuis, de binnenlandse en buitenlandse middelen, de technieken en de technologieën worden gebruikt om het ontwerp aan vereisten van onze cliënten te voldoen. Met ons ervaren en goed uitgerust het schatten en projectontwerpteam zorgen wij ervoor dat om het even wat mogelijk is.

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 0   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 2   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 4   Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd. fabriek productielijn 5

   

Contactgegevens
Qingdao KaFa Fabrication Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Alice Lee

Tel.: 0086 13969825647

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)